poulssons-kvarter

 Midt i mellom sjø og sentrum


Noen trives med lyden av trikkeskinner og liv fra gatene. Andre ønsker stillhet og ro. Så har du de som trives med begge deler. Nettopp der har du Poulssons Kvarter. Midt mellom måkeskrik og møteplasser – med nærhet til sentrum. 

I Poulssons Kvarter finner du boliger for alle livsfaser. Kanskje du akkurat har etablert familie, kanskje du ønsker å bytte hus med leilighet - eller kanskje du er i en helt annen situasjon. Her skal det være godt å bo for alle, for ung og gammel, uansett hvor du måtte befinne deg i livet. I Poulssons Kvarter befinner du deg altså midt mellom måkeskrik og møteplasser, hverdagsliv og strandliv, sjøbris og shopping. Men hva betyr egentlig dette? Jo, det betyr at du har nærhet til alt du måtte trenge og ønske rett utenfor døra. Det betyr at butikker, kollektivtransport og kulturtilbud er like tilgjengelig som stranda, grøntarealer og turområder. Og det betyr at du kan hoppe på enten T-bane eller sykkel å komme deg inn til sentrum på kort tid.Du kan på mange måter si at du i Poulssons Kvarter får det beste av to verdener. Eller i pose og sekk, om du vil. Slik at du det ene øyeblikket kan rusle en tur langs Lysakerelva, og det andre øyeblikket befinne deg på konsert i Oslo sentrum. For det er ikke alltid lett å skulle velge hvor man ønsker å bo. Noen tenker kanskje på å flytte helt ut av byen, til landlige strøk, andre klarer ikke se for seg et liv uten nærhet til kulturtilbud, spisesteder og det som gjør en by til en by. 

Kanskje svaret da er et område hvor du slipper å velge. Et boligkvartal hvor det er like naturlig med søndagstur som søndagsbrunsj, et boligkvartal hvor du kan hoppe i sjøen før du hopper på bussen. For det handler ikke bare om at selve boligen du bor i skal tilfredsstille behovene du måtte ha, det handler også om å bo i et område som gjøre livet både enklere og mer behagelig. Og akkurat der kan kanskje Poulssons Kvarter være boligkvartalet du ser etter.