poulssons-kvarter

Både tilbaketrukket og påkoblet

I Poulssons Kvarter er det et stort spenn i boligene, alt i fra en luksuriøs toppetasje med fantastiske takterrasser til effektive mindre leiligheter, med en visjon om å skape et levende, sosialt fellesskap.

Vi har tatt med elementer fra naturen utenfor inn i leilighetene, og valgt to konsepter for interiøret. Et lyst, beige, naturlig, og et mørkt, blågrått, urbant. Interiørdesignet er tidløst og nøytralt, noe som gir plass til folks egne personligheter og liv. Det skal oppleves like aktuelt om 15 år som i dag.

Det har vært jobbet mye med planløsningene for å få maksimalt ut av tilgjengelig plass, og bygge på de naturlige forutsetningene i omgivelsene.

Velkommen inn

Boligkvartalet er tilpasset slik at mennesker i alle livsfaser skal kunne leve sin hverdag, med umiddelbar nærhet til det som betyr mest for dem. Interiørdesignet er tidløst og nøytralt, noe som gir plass til folks egne personligheter og liv.

Interiørkonsepter

Når du kjøper bolig av Fredensborg Bolig ønsker vi at du skal ha friheten til å velge din personlige stil, vi har derfor utarbeidet to ulike interiørkonsepter. Interiørkonseptet som leveres som standard er av god kvalitet, i tillegg tilbys det et interiørkonsept som tilvalg. Tanken bak hvert enkelt interiørkonsept er at det skal gi en rød tråd gjennom hele boligen.

Soft

Standard

Duse og naturlige toner i beige legger til rette for en avslappende og lun atmosfære og lar detaljer tre frem. I standard interiørkonsept får du kjøkken i en delikat beige farge sammen med laminat benkeplate i naturstein imitasjon. Kjøkkenet får integrerte hvitev arer fra Siemens og benkeventilator fra Bora. Armatur og øvrige detaljer i krom utførelse. Enstavs hvitpigmentert eikeparkett i en matt utførelse sammen med lyse gråbeige vegger skaper et dempet og rolig uttrykk i leiligheten.

Badet skal være en kilde til ro og avslapping, og er utstyrt med innredning i samme utførelse som kjøkken. På badet får du eksklusiv storformatflis inspirert av naturstein i lyse nyanser. Ved at samme flis legges på gulv og vegg skaper det et helhetlig og smakfullt uttrykk. Speilet leveres i samme bredde som servant med belysning på vegg. Armatur og øvrige detaljer får en stilren krom utførelse.

Mineral

Tilvalg

I tilvalgskonseptet står naturlige fargetoner og den nordiske stilen sentralt. Kjøkken i en gråblå tone kombinert med lys slett eik på øy. Benkeplate i lys kompositt som fortsetter opp på veggen som en naturlig avslutning. Eiken gir en varm og delikat kontrast til det dempede kjøkkenet. Armatur og øvrige detaljerleveres i børstet nikkel, som holder fast ved det varme uttrykket. Eiken fortsetter på gulvet, som sammen med den lyse veggfargen lager gode rammer for resten av interiøret i leiligheten. Lekre tilleggsfarger i dette konseptet er lyse gråblåtoner og teksturer i varme toner.

Det samme uttrykket fortsetter inn på baderommet med innredning i eik. Vi tilbyr en stilfull og praktisk løsning hvor vaskemaskinen blir skjult og integrert i servantskap. Storformatfliser inspirert av naturstein med fargetoner fra havet på gulv, kombinert med lys beige storformat veggfliser. Sammen skaper dette et moderne og harmonisk uttrykk på badet. Speilet leveres i samme bredde som servant med belysning på vegg. Armaturer og øvrige detaljer børstet nikkel.

Fellesrom til
glede for alle

I Poulssons Kvarter får beboerne glede av fere fellesarealer og fasiliteter, som legger til rette for bokvalitet og godt naboskap. Det legges ekstra vekt på innbydende og rause inngangspartier.

Poulssons Kvarter tilbyr et mangfold av fellesfasiliteter for å skape et levende og sosialt nabolag. Det luftige inngangspartiet er ikke bare en port til hjemmet ditt, men også et naturlig samlingspunkt for naboene, med shuffleboard og koselige sitteplasser for avslappede samtaler og hyggelige øyeblikk.

Skal du feire en spesiell anledning, står fellesrommet til disposisjon. Komplett med kjøkken, sitteplasser og terrasse er fellesrommet perfekt for alt fra bursdagsfeiringer til uformelle sammenkomster.

For de som foretrekker å jobbe eller studere utenfor hjemmet, tilbyr byggene også moderne kontorhuber. Her kan hjemmekontorentusiaster og skippertaksstudenter fnne et rolig og produktivt miljø, med alt de trenger for å få ting gjort. Velkommen til et nabolag hvor felleskapet står i fokus.