poulssons-kvarter

Fornebulandet

Navnet «Fornebu» har mange assosiasjoner knyttet til seg. Men akkurat som andre områder, tar det tid før utviklingen begynner å skje for fullt. Og det er akkurat det som har skjedd med Fornebu og nærliggede steder de siste årene. Her finner du nå spisesteder, kaféer, kulturarrange- menter og naturområder.

Midt i mellom

Skal man bo i byen eller flytte ut? Mange velger å si farvel til et urbant liv når de blir litt eldre. Det handler om større plass, mer ro og nærhet til naturen. Andre elsker lyden av trikke- skinner og liv fra gatene. Så har du de som ønsker seg litt av begge deler. De som liker seg like godt på kafé som i marka. Nettopp der har du Poulssons Kvarter. Midt mellom sjø og sentrum.

youtube_video_preview

Frodig gårdsrom

Landskapsarkitekten er inspirert av det grønne og luftige preget fra det tidligere villaområdet på tomten til Poulssons Kvarter. Nå er hagene blitt til parker og gårdsrom med kvartalsstruktur med det samme naturlignende preget. Høydeforskjellene i landskapet åpner for gode lysforhold, og utsikt mot fjorden og Fornebulandet.

Uteområdene tilbyr fere sosiale soner for sammenkomster og felles aktivitet, men like fullt skjermede steder for egen aktivitet og ro. Byggene som omkranser gårdsrommet har fått navn etter noen av Magnus Poulssons arkitektoniske verk.